Kolofon P24 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Janicke Branch, Birgitte Hesselaa og Johan Holm Mortensen. Redaktion Janicke Branch, Erik Exe Christoffersen (ansv.), Michael Eigtved, Solveig Gade, Louise Ejgod Hansen, Falk Heinrich, Birgitte Hesselaa, Kjersti Hustvedt, Thomas D. Kragebæk, Jens Christian Lauenstein Led, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Luise Schultz, Kenn Lund Nielsen, Elin Andersen, Rasmus Malling Skov og Mads Thygesen. Layout: Kenn Lund Nielsen Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi og Musikvidenskab. Teater og -performancestudier og Dramatikeruddannelsen (Den Danske Scenekunstskole). Tidsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Redaktionsadresse Peripeti Afdeling for Dramaturgi og Musikvidenskab Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK- 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk www.peripeti.dk Bestilling og abonnement peripeti@hum.au.dk Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.peripeti.dk/bestilling/ Peripeti udkommer to gange om året.