Kolofon P22 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Bente Larsen, Heidi Frank Svømmekjær, Louise Frydendahl Ladefoged, Pernille Kragh Jes persen. Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen (ansv.), Michael Eigtved, Solveig Gade, Louise Ejgod Hansen, Falk Heinrich, Birgitte Hesselaa, Kjersti Hustvedt, Thomas D. Kragebæk, Jens Christian Lauenstein Led, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Luise Schultz, Kenn Lund Nielsen, Elin Andersen, Rasmus Malling Skov og Mads Thygesen. Layout: Kenn Lund Nielsen Omslagsfoto: En håndfuld støv 2014, VonTrapp Foto: Søren Kjeldgaard Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Aarhus Teater). Tidsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Alle temaartikler er fagfællevurderede. Redaktionsadresse Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetisk og Kommunikation, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK- 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk www.peripeti.dk Besti lling og abonnement peripeti@hum.au.dk Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.peripeti.dk/bestilling/ Peripeti udkommer to gange om året.