Kolofon P18 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Temaredaktion Louise Ejgod Hansen, Thomas Rosendal Nielsen og Stig Jarl Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen (ansv.), Michael Eigrved, Solveig Gade, Louise Ejgod Hansen, Falk Heinrich, Birgitte Hesselaa, Kjersti Husrvedt, Thomas D. Kragebæk, Jens Christian Lauenstein Led, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Luise Schultz, Kenn Lund Nielsen, Elin Andersen, Rasmus Malling Skov og Mads Thygesen. Layout: Kenn Lund Nielsen Omslagsfoto: Copyright Mie Brinkmann. PARSIFAL- ET OPERAKORSTOG. FIX&FOXY 2012 Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Aarhus Teater). T idsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Alle temaartikler er fagfællevurderede. Redaktionsadresse Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetisk og Kommunikation, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK- 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk www.peripeti.dk Bestilling og abonnement peripeti@hum.au.dk Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.peripeti.dk/bestilling/ Peripeti udkommer to gange om året.