Kolofon P15 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Thomas Rosendal Nielsen, Ida Krøgholt, Falk Heinrich og Kjersti Hustvedt Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen (ansv.), Michael Eigtved, Solveig Gade, Louise Ejgod Hansen, Falk Heinrich, Birgitte Hesselaa, Kjertsi Hustvedt, Thomas D. Kragebæk, Jens Christian Lauenstein Led, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Schu!tz og Mads Thygesen. Layout: Christian Brink Christensen og Thomas D. Kragebæk Omslag: Guldfeber, NyAveny 2010. Foto: Søren Meisner. Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Aarhus Teater). T idsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Alle temaartikler er fagfællevurderede. Redaktionsadresse Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetisk og Kommunikation, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK- 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk www.peripeti.dk Bestilling og abonnement peripeti@hum.au.dk Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.dramaturgi.au.dk/forskning/publikationer/peripeti Peripeti udkommer to gange om året.