Kolofon P13 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti eti og for fatterne TEMAREDAKTION Janicke Branth, Birgitte Hesselaa, Mia Rendix og Mads Thygesen. REDAKTION Erik Exe Christoffersen (ansv.), Janicke Branth, Falk Heinrich, Mads Thygesen, Thomas Rosendal Nielsen, Birgitte Hesselaa, Laura Schultz, Solveig Gade, Michael Eigrved, Jens Christian Lauenstein Led, Thomas David Kragebæk, Louise Ejgod Hansen, Kjersti Husrvedt. Layout: Christian Brink Christensen, Thomas David Kragebæk og Mads Thygesen Omslag: Die Mowe (Deutsches Theater, 2008). På forsiden: Maike Droste, Kathleen Morgeneyer og Christoph Franken. Foto: Matthias Horn. På bagsiden: Corinna Harfouch og Alexander Khoun. Fotografierne er gengivet med fotografens tilladelse. Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Aarhus Teater). Tidsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Alle temaartikler er fagfællevurderede. REDAKTIONSADRESSE Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK- 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk BESTILLING OG ABONNEMENT peripeti@hum.au.dk Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.peripeti.dk