Kolofon P11 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne TEMAREDAKTION Erik Exe Christoffersen, Falk Heinrich, Thomas Rosendal Nielsen, Lone Koefoed Hansen. REDAKTION Erik Exe Christoffersen (ansv.), Janicke Branth, Falk Heinrich, Mads Thygesen, Thomas Rosendal Nielsen, Birgitte Hesselaa, Laura Schultz, Solveig Gade, Michael Eigtved, Jens Christian Lauenstein Led, Thomas David Kragebæk, Louise Ejgod Hansen og Malene Rostgaard Chrestensen. Layout: Christian Brink Christensen, Thomas David Kragebæk og Mads Thygesen Omslag: Kitchen (Gob Squad, Foto: david baltzer/bildbuehne.de) Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Aarhus Teater). Tidsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Alle temaartikler er fagfællevurderede. REDAKTIONSADRESSE Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK- 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk BESTILLING OG ABONNEMENT peripeti@hum.au.dk Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.peripeti.dk Tidligere udgivelser Jon Fosse (nr. 1, 2004), Why a Theatre Laboratory? (nr. 2, 2004), Ny dansk dramatik (nr. 3, 2005), Dogmer og dramaturgi (nr. 4, 2005), Ny fransk Dramatik (særnummer 2005), Henrik Ibsen (nr. 5, 2006), Performativitet (nr. 6, 2006), Teatralitet (nr. 7, 2007), Teatertekster (nr. 8, 2007), Serendipitet (særnummer, 2007), Instruktion og iscenesættelse (nr. 9, 2008), Dramaturgi (nr. 10, 2008).