Kolofon P8 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne TEMAREDAKTION Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen, Birgitte Hesselaa, Laura Schultz og Mads Thygesen. REDAKTION Erik Exe Christoffersen (ansv.), Janicke Bramh, Falk Heinrich, Mads Thygesen, Thomas Rosendal Nielsen, Birgitte Hesselaa, Laura Schultz, Solveig Gade, Michael Eigtved, Jens Christian Lauenstein Led og Jeppe Sejer Sørensen (PR). Layout: Christian Brink Christensen, T homas Rosendal Nielsen og Mads Thygesen Forsiden: Thomas Levin og Christine Albeck Børge i »Hjem, Kære hjem« (Teater Grob 2006, foto: Miklos Szabo). Bagside: »War President« Ooe Wezorek, 2004); citat fra Martin Crimp: Advice to lraqi Women The Guardian, G2 (Guardian Newspapers, d. 10. april, UK 2003, s. 11). Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 REDAKTIONSADRESSE Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK- 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk BESTILLING OG ABONNEMENT peripeci@hum.au.dk Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.dramacurgi.au.dk/forskning/publikationer/peripeti Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Aarhus Teater) Tidsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Alle temaartikler gennemgår et peer re view. Peripeci udkommer to gange om året. Planlagte udgivelser: Instruktion og iscenesættelse (nr. 9 - forår 2008), Dramaturgi (nr. 10 - Efterår 2008). Tidligere udgivelser: Jon Fosse (nr. 1-2004), W hy a Theatre Laboracory? (nr. 2-2004), Ny dansk dramatik (nr. 3-2005), Dogme og dramaturgi (nr. 4 - 2005), Ny Fransk Dramatik (særnummer 2005), Henrik Ibsen (nr. 5 -2006), Performacivitet (nr. 6 - 2006), Teatertekster (nr. 8- Efterår 2007), Serendipitet (særnummer - 2007).