Kolofon P7 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne TEMAREDAKTION Erik Exe Christoffersen, Laura Schultz, Solveig Gade og Jens Christian Lauenstein Led REDAKTION Erik Exe Christoffersen (ansvarshavende), Janicke Branth, Falk Heinrich, Mads Thygesen, Thomas Rosendal Nielsen, Birgitte Hesselaa, Laura Schultz, Solveig Gade, Michael Eigtved, Jens Christian Lauenstein Led og Jeppe Sejer Sørensen (PR). Layout: Christian Brink Christensen og Mads Thygesen Omslag: The Democ rac y (Foto: Das Beckwerk) Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 REDAKTIONSADRESSE Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK - 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk BESTILLING OG ABONNEMENT peripeti@hum.au.dk Abonnement (to numre): 120 kr. Løssalg 75 kr. Internet: http://www.dramaturgi.au.dk/forskning/publikationer/peripeti Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Aarhus Teater) Tidsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Alle temaartikler gennemgår et peer review. Peripeti udkommer to gange om året. Planlagte udgivelser: Teatralitet (forår 2007), Teatertekster (efterår 2007). Tidligere udgivelser: 1) Jon Fosse, 2) Why a Theatre Laboratory?, 3) Ny dansk dramatik, 4) Dogme og dramaturgi, 5) Henrik Ibsen.