Det Røde Rum: Det gode menneske fra Sezuan - Nielsen, Thomas Rosendal (Peripeti, 2011)
Die Ware Liebe: om kapitalismekritik og godhed på kredit. En anmeldelse af Elisa Kragerups iscenesættelse af dramaet af Bertolt Brechts på Det Kongelige Teater.