Editorial - Buch, Sandra; Gade, Solveig`; Houe, Lise Sofie Houe; Rosendal Nielsen, Thomas; Schmidt, Yvonne (Peripeti, 2022)
Peripeti 37 © Peripeti og forfatterne Temaredaktion: Sandra Buch, Solveig Gade, Lise Sofie Houe, Thomas Rosendal Nielsen, and Yvonne Schmidt. Redaktion: Erik Exe Christoffersen, Solveig Daugaard, Michael Eigtved, Solveig Gade, Storm Møller Madsen, Thomas Rosendal Nielsen (ansv.), Signe Nygaard, Cecilie Ullerup Schmidt, Laura Luise Schultz, Josefine Brink Siem. Korrektur: Marianne Ølholm Omslag: HABITAT+Bodyscaping 2021 Nana Francisca Schottländer Produceret af Metropolis Foto: Marine Gastineau Layout: Ivan Micic ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Den Danske Scenekunstskole. Peripeti er støttet af Statens Kunstfond og Danmarks Frie Forskningsfond. Redaktionsadresse: www.peripeti.dk Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK 8000 Århus C Redaktion: thomas.rosendal@cc.au.dk