Dark Noon - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2022)
Dark Noon havde premiere i 2019 på Revolverscenen, Teater Republique. Instruktør og manuskript: Ture Biering. Koreograf og medinstruktør: Nhlanhla Mahlangu, Scenografi: Johan Kølkjær. Medvirkende: Bongani Bennedict Masango, Joe Young, Lillian Tshabalala, Mandla Gaduka, Siyambonga Alfred Mdubeki, Katlego Kaygee Letsholonyana og Thulani Zwane.