Forord af redaktionen - Exe Christoffersen, Erik; Krøgholt, Ida; Winkelhorn, Kathrine (Peripeti, 2022)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Erik Exe Christoffersen, Ida Krøgholt og Kathrine Winkelhorn Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen, Solveig Daugaard, Michael Eigtved, Solveig Gade, Storm Møller Madsen, Thomas Rosendal Nielsen (ansv.), Signe Nygaard, Cecilie Ullerup Schmidt, Laura Luise Schultz, Josefine Brink Siem. Layout: Ivan Micic Omslagsfoto: Søren Meisner Udgivelsen er støttet af: SKUESPILLERFORBUND og SPORTGOODSFONDEN ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Den Danske Scenekunstskole. Peripeti er støttet af Statens Kunstfond og Danmarks Frie Forskningsfond. Redaktionsadresse www.peripeti.dk Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK 8000 Århus C Redaktion: thomas.rosendal@cc.au.dk