Artistic research in Sisters Academy – Sisters Academy in artistic research - Worre Hallberg, Gry (Peripeti, 2022)
Artiklen introducerer først kort den mangefacetterede forståelse af artistic research. Dernæst belyses den tilgang til artistic research, som skribenten anvender i sit kunstneriske forskningsarbejde med performanceeksperimentet Sisters Academy og i sin nyligt forsvarede ph.d.-afhandling: Sensuous Society – Carving the path towards a sustainable future through aesthetic inhabitation stimulating ecologic connectedness.