Tanker om mentor-rollen - Klejs, Signe (Peripeti, 2022)
Dette essay tager udgangspunkt i visual artist Signe Klejs’ praktiske arbejde som mentor i residency-programmet Connections samt hendes eget kunstneriske virke. Igennem essayet gives der et indblik i de udfordringer, mentoren kan opleve, men også effekten af det gode mentorforløb. Dertil undersøges det, hvordan ovenstående kan arbejdes med og anvendes i samspil med begrebet interferens.