Fagdidaktik i teater og drama: Ny bog af Hanne Kirk & Ida Krøgholt (red.) – med bidrag af Johanne Winding Nordestgaard & Astrid Guldhammer - Obling Høeg, Mette (Peripeti, 2021)
Boganmeldelse af Mette Obling Høeg