Manifest for skrøbelige autoriteter: Et affirmativt selvudslettende portræt af en generation i tvivl på Aarhus Teater, Studio - Brink Siem, Josefine (Peripeti, 2021)
Teateranmeldelse af Josefine Brink Siem