Dramaturgi og mennesker - Højgaard, Søren (Peripeti, 2020)
I essayet giver Søren Højgaard indsigt i produktionen af forestillingen 100% Fremmed? Levende fortællinger produceret på Teater Katapult i samarbejde med Københavns Internationale Teater, Metropolis. Han beretter om castingen af de medvirkende danskere med flygtningebaggrund og om det at fortælle sin livshistorie i spændet mellem det interessante og det uinteressante.