Gyldne øjeblikke: om teaterarbejde med udviklingshæmmede - Hedemann Olsen, Mette (Peripeti, 2020)
Når man arbejder med teater med udviklingshæmmede, står man med et potentiale for at skabe et unikt, autentisk, kunstnerisk udtryk i den ene hånd og de mangeartede pædagogiske udfordringer i den anden. Der er mange faktorer, der skal spille sammen, for at resultatet bliver en helstøbt teateroplevelse.