Dramaturgisk tænkning i en praksis uden scene: når klovnen er en indgang til mennesket - Marcher, Tanja; Lillesø, Arendse (Peripeti, 2020)
Hvilken rolle spiller dramaturgi, når vi skaber et improviseret møde sammen med mennesker, der ikke har opsøgt teatret og ikke nødvendigvis opdager, at det er teatrets magi, der skaber den gode oplevelse? Hvordan skaber dramaturgisk tænkning værdi i en praksis langt væk fra teatrets skrå brædder?