En dramaturgs bekendelser: I virkeligheden ville jeg have været cowboy - Struck-Madsen, Lene (Peripeti, 2020)
Hvad er lighederne mellem en cowboy og en dramaturg? Hvordan flytter man 50 vilde heste fra fra A til B og hvem er det vi løber mod? Hvis teater først opstår når kunsten møder sit publikum, så er dramaturgens rolle essentiel for gennemførelsen af en forestilling. Alligevel er det kun få forestillinger, som krediterer en dramaturg. Hvorfor?