De dramaturgiske kompetencer uden for salen: en praktikers blik - Kofod Ludvigsen, Lotte (Peripeti, 2020)
Fra et praksisperspektiv som producent, anmelder og projektleder argumenterer dette essay for, at det er kombinationen af musikalsk muskulatur, kontraktskompetencer og produktionsdramaturgiske kompetencer, som gør dramaturger i stand til at arbejde effektivt som fundraisere og producenter på teatre og som udviklingskonsulenter i andre brancher.