Redaktionelt forord - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2020)
I 2010 udgav Peripeti nr. 10 med Dramaturgi som hovedoverskrift. Dengang gav vi ordet til dramaturgerne i anledningen af Peripetis tiende nummer. Denne gang gør vi det igen, fordi Dramaturgiuddannelsen ved Aarhus Universitet markerer sit 60 års jubilæum som universitetsfag.