Brev til morgendagens kunstskole: refleksioner og drømme om kollektive, fællesskabende arbejdsrum - Lund Heinsen, Rikke (Peripeti, 2020)
I dette brev undersøger forfatteren sin længsel efter nye fællesskabende arbejdsrum, hvor man kan udforske og skabe scenekunst på nye måder. Udgangspunktet er forfatterens tanker om morgendagens kunstskole som et sted, hvor kollektivet – og heri de fællesskabende arbejdsrum - er selve strukturen og fundamentet for det daglige arbejde.