”With a little help from my friends”: Den kollektive bølge i tresserne og halvfjerdserne - Ørum, Tania (Peripeti, 2020)
1960’erne og 1970’erne var en periode, hvor det kollektive samarbejde var højt på dagsordenen både politisk og kunstnerisk. Jeg følger den kunstneriske udvikling fra de tidlige tresseres æstetiske eksperimenter til de politiske aktioner i starten af 1970erne gennem et par eksemplariske nedslag i hhv. Den eksperimenterende Kunstskoles første år og Kanonklubbens banebrydende kønspolitiske aktion Damebilleder. De to eksempler ses i relation til udviklingen i samtidens ungdomskultur og ungdomsoprør.