Dramatiske refleksioner: Dramatiske refleksioner - Kragebæk, Thomas D.; Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2008)
Forlaget DRAMA udgiver hvert år 35-40 dramaer af både etablerede og debuterende danske dramatikere. Vi har kigget på 37 af de stykker, der er udgivet mellem 2006 - 2008. 17 af disse dramaer reklamerer med et engagement i aktuelle samfundsmæssige problemstillinger.