Suverænitet, selvkritik og et fictionfix: Delegerede vidnesbyrd fra PSi #14 konferencen Interregnum - Ullerup Schmidt, Cecilie; Worre Hallberg, Gry (Peripeti, 2008)
Performances, udstillinger, koncerter, workshops, foredrag af internationale stjerneforskere, artist talks og et udbud på over 200 papers var på den anseelige dagsorden, da Performance Studies international med Rune Gade og Gunhild Borggren som arrangører erklærede Københavns Universitet i undtagelsestilstand fra d. 20. til 24. august 2008. Konferencen var betitlet Interregnum, hvilket omtrentligt kan oversættes til undtagelsestilstand. Således glædede leder af Institut for Kunst og Kulturvidenskab Marianne Ping Huang sig i sin åbningstale over konferencens brede spektrum af terrains vagues mellem kulturer, institutioner og discipliner; mellem kunstnere, forskere og intellektuelle.