Fra tekstdramaturgi til musikkdramaturgi: Erfaringer og implikasjoner fra arbeidet med Bertolt Brecht og Hanns Eislers Die Maßnahme - Lid, Tore Vagn (Peripeti, 2008)
Experiences with text and music dramaturgy in Brecht and Eislers Die Massnahme.