Theatrum Mundi: Ur-Hamlet - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2009)
Ur-Hamlet er baseret på Saxo Grammaticus’ historie Vita Amlethi fra Gesta Danorum (ca. 1200), et råt, middelalderligt hævnsagn og kilde til Shakespeares selvrefleksive renæssancedrama Hamlet (1601). Forestillingen blev opført af Theatrum Mundi Ensemble (2006), som er et nomadisk netværk knyttet til Odin Teatret.