Den dybtgående orden, der kaldes turbulens: Dramaturgiens tre ansigter - Barba, Eugenio; Skeel, Ulrik (Peripeti, 2007)
Artiklen af Eugenio Barba, leder af Odin Teatret vedrører teatrets kunstneriske arbejde med serendipitet.