Distance, nærvær, autenticitet og dosering - Hansen Holm, Astrid (Peripeti, 2017)
Distance, nærvær, autenticitet og dosering er en samtale mellem iscenesætter, Jon R. Skulberg og dramaturg Astrid Hansen Holm om arbejdet med Den 4. morgen - en forestilling om skabelse og genskabelse med tre personer i rollen som sig selv. Præsten Anne Mette Gravgaard, der har mistet en arm og et ben i en trafikulykke, transkønnede Malene Andreasen og kunstner Finn Adrian Jorkjen.