Autentisitet i stramme rammer: Om Rimini Protokolls Home Visit Europe - Gjefsen, Ragnhild (Peripeti, 2017)
Essayet Autentisitet i stramme rammer. Om Rimini Protokolls Home Visit Europe af Ragnhild Gjefsen drøfter hvordan Rimini Protokolls Home Visit Europe i en stram dramaturgisk spilstruktur uden skuespillere skaber unikke møder mellem folk som ikke kender hinanden.