Landskabet som iscenesætter: Vandringsforestillingen A WAY, Mols, 2016. - Fentz, Christine (Peripeti, 2017)
Landskabet som iscenesætter er et essay af Christine Fentz som omhandler Secret Hotels Vandrefore- stilling A WAY, Mols (2016). Under titlen ”Landscape Dialogues” undersøger Secret Hotel i disse år krydsfeltet mellem deltagerinddragende scenekunst og relationel kunst, bæredygtige tilgange, landskaber og interdisciplinære samarbejder. Vandreforestillingen A WAY blev skabt som en del af denne fortløbende undersøgelse i et samarbejde med den tyske instruktør og teaterpædagog Uta Plate.