Make it real: Introduktion: Former for virkelighedsteater - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2017)
I essayet Make it real. Former for virkelighedsteater introducerer Erik Exe Christoffersen til virke- lighedsteater, ikke som en bestemt genre, men som en tilskrivning og en søgen efter noget som unddrager sig teatrets klassiske tradition for repræsentation. Det er en tendens som findes i alle kunstarter som en form for genfortryllelse og italesættelse af, at hvad som helst i princippet kan være teater, og at teater kan foregå hvor som helst.