Livet som vare: Boganmeldelse: Bojana Kunst: Artist at Work, 2015 - Ullerup Schmidt, Cecilie (Peripeti, 2025)
Boganmeldelse af Bojana Kunsts Artist at Work - Proximity of Art and Capitalism. Kunst gør op med performancekunstens transformative løfter, der i samtiden blomstrer som varer på kunstmarkedet, alt imens kunstnerne lever et hyperaktivt, isoleret og prekært arbejdsliv.