Scene og sal som en stor drømmende fællesorganisme - Olesen, Amalie (Peripeti, 2025)
Hvert teater og hver teaterskaber, som ikke vil se sin kunstart dø ud, må spørge sig selv: Hvad er det for et teater, som jeg synes skal overleve? Efter tre år på Dramatikeruddannelsen og fire måneder i ”den virkelige verden”, har jeg brug for at stille mig selv det spørgsmål. Alt, der stilles til skue på en teaterscene, vil blive en fortælling i mødet med publikum. Uanset hvor abstrakte signalerne måtte være, vil tilskueren automatisk skabe en orden. Men denne menneskets forunderlige evne til at skabe et narrativ, må ikke misbruges. Vi har som teaterskabere hovedansvaret for den fortælling, vi giver videre. Dette ansvar skal tages seriøst.