Markedet (er ikke noget sted): Carl Maria von Webers opera på Det Kongelige Teater - Schultz, Laura Luise (Peripeti, 2016)
Laura Luise Schulz anmelder MArkedet (er ikke noget sted) på Det Kongelige Teater