Kalaallit Aalborgimiittut: Mellem Grønland og Aalborg, Aalborg Teater - Krøgholt, Ida; Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2016)
Ida Krøgholt og Erik Exe Christoffersen anmelder Kalaallit Aalborgimiittut på Aalborg Teaters borgerscene