Intet steds udenfor. Intet sted.: Teateranmeldere kæmper med kriterier og distance. Og om penge. - Malzacher, Florian; Branth, Janicke; Erhardtsen, Kristian (Peripeti, 2016)
Essay af Florian Malzacher, hvor han beskriver tilstanden af teaterkritik i Tyskland efter århundredeskiftet.