Tab eller gevinst? Fra Borberg og Schyberg til Me Lund og Per Theil: Nedslag i skiftende tiders anmeldelser af Henrik Ibsens Gengangere. - Branth, Janicke; Hesselaa, Birgitte (Peripeti, 2016)
Essay af Birgitte Hesselaa og Janicke Branth, hvor de undersøger med udgangspunkt i en række anmeldelse af Ibsens Gengangere udviklingen i dansk teaterkritik det seneste århundrede