Borgerscener og kunstkritik - Byrdal Jørgensen, Tine (Peripeti, 2016)
Essay af Tine Byrdal Jørgensen, hvor hun påpeger hvordan borgerscenen udfordrer anmeldernes kunstsyn, hun anfægter deres manglende interesse og deres manglende tilstedeværelse ved borgerforestillinger.