Interview med Cecilie Ullerup Schmidt: Performancekunstner og kurator. - Gade, Solveig (Peripeti, 2025)
Peripeti interviewer performancekunstner, kurator og underviser Cecilie Ullerup Schmidt om, hvilket indhold, hun anser for centralt, ift. en specialiseret performanceuddannelse, og hvordan den kunne organiseres.