Ida Krøgholt, Mette Obling Høeg og Laura Luise Schultz: Aarhus Universitet og Københavns Universitet. - Krøgholt, Ida; Obling Høeg, Mette; Schultz, Laura Luise (Peripeti, 2025)
Samtale mellem Ida Krøgholt, Mette Obling Høeg og Laura Luise Schultz om muligheden for en fremtidig performanceuddannelse i Danmark.