Falk Heinrich: Studieleder på bl.a. uddannelsen i Art and Technology på Aalborg Universitet - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2025)
Interview med Falk Heinrich om muligheden for en fremtidig performanceuddannelse i Danmark.