Martin Elung: Indtil 1. Januar 2015 rektor for Scenekunstens Udviklingscenter, Odsherred Teaterskole. I dag leder af Odsherred Teaterskole, Den Danske Scenekunstskole - Vedel, Karen; Gade, Solveig (Peripeti, 2025)
Interview med Martin Elung om muligheden for en fremtidig performanceuddannelse i Danmark.