Thomas Agerholm: Leder af Musicalakademiet Fredericia, der fra 1.1.2015 blev en del af Den Danske Scenekunstskole. - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2025)
Interview med Thomas Agerholm om muligheden for en fremtidig performanceuddannelse i Danmark.