Peder Dahlgaard: Leder af Skuespillerskolen i Odense, Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole (SMKS), i dag Skuespiluddannelsen Odense ved Den Danske Scenekunstskole. - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2025)
Interview med Peder Dahlgaard om muligheden for en fremtidig performanceuddannelse i Danmark.