Mads Thygesen: Fra 2010 til 2015 rektor for Dramatikeruddannelsen. I dag rektor for Den Danske Scenekunstskole. - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2025)
Interview med Mads Thygesen om muligheden for en fremtidig performanceuddannelse i Danmark.