Sara Gebran: Uddannelsesansvarlig for koreografi, Statens Scenekunstskole, efter 1. januar 2015, fastansat underviser med særligt ansvar for udvikling af koreografiområdet, Den Danske Scenekunstskole. - Vedel, Karen; Obling Høeg, Mette (Peripeti, 2025)
Interview med Sara Gebran om muligheden for en fremtidig performanceuddannelse i Danmark.