Redaktionelt forord - Vedel, Karen; Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2025)
I Udredning om de videregående uddannelser på scenekunstområdet (Kulturministeriet, 2013) anbefales det "at der oprettes en kandidat-, diplom- eller masteruddannelse i performancekunst". Forskere fra hhv. Teater- og Performancestudier, Københavns Universitet, og Dramaturgi, Aarhus Universitet, iværksatte på den anledning en undersøgelse af grundlaget og visionerne for at skabe en performanceuddannelse i Danmark. Dette nummer af Peripeti deler de tanker, som en stor del af det samlede scenekunstneriske uddannelsesfelt og et mindre antal kunstnere gør sig om muligheden for og indholdet af en eventuel performanceuddannelse.