Det er tilladt at spille og kysse: Iscenesættelsesstrategier mellem autenticitet og spil, eksemplificeret ved iscenesættelsen Diesen Kuss der ganzen Welt. - Tscholl, Miriam (Peripeti, 2014)
Iscenesættelsesstrategier mellem autenticitet og spil, eksemplificeret ved iscenesættelsen Diesen Kuss der ganzen Welt. Miriam Tscholl beskriver sin egen forestilling Diesen Kuss der ganzen Welt på borgerscenen i Dresden fra 2011, som blandede dokumentariske tekster i form af interviews med de medvirkende borgere og et udvalg af Schiller-tekster.